Personvern

Informasjon som blir samlet fra våre besøkende
I likhet med andre nettsider lagres loggfiler på webserveren med informasjon som IP-adresse, nettlesertype, henvisningsside og besøkstid.

Informasjonskapsler kan bli brukt til å huske besøkendes preferanser når de bruker med nettsiden.

Der registrering er et krav, lagres besøkendes e-postadresse og et brukernavn på serveren.

Hvordan informasjonen blir brukt
Informasjonen brukes til å forbedre besøkendes opplevelse når du bruker nettsiden til å vise personlig innhold og muligens reklame.

E-postadresser vil ikke bli solgt, leid eller delt med noen tredjepart.

E-post kan sendes for å informere deg om nyheter om våre tjenester eller tilbud fra oss.

Besøksalternativer
Hvis du har abonnert på en av våre tjenester, kan du avslutte abonnementet ved å følge instruksjonene som er inkludert i e-posten du mottar.

Du er også i stand til å blokkere informasjonskapsler via innstillinger i din nettleser, men det kan forhindre deg i få tilgang til visse funksjoner på nettsiden.

Informasjonskapsler
Informasjonskapsler er små digitale signaturfiler som lagres av nettleseren din, slik at dine preferanser kan registreres når du besøker nettsiden. De kan også brukes til å spore dine returbesøk på nettsiden.

Tredjeparts annonseringsfirmaer kan også bruke informasjonskapsler for sporing.

Google Ads
Google, som tredjepartsleverandør, bruker informasjonskapsler for å vise annonser.

Googles bruk av DART-informasjonskapsel gjør det mulig å vise annonser til besøkende baser på deres besøk på nettsider de har besøkt tidligere.

Besøkende på nettsiden kan velge bort bruk av DART-informasjonskapselen ved å gå til Googles personvernregler for annonser.